Najbolji sprej za grlo, Coldisept, prirodni lek za zapaljeno grlo i krajnike

Sprej za grlo | Najbolji sprej za grlo

Najbolji sprej za grlo

Zašto je COLDISEPT nanoSilver najbolji sprej za grlo?

COLDISEPT sprej za grlo štiti od bakterija, virusa i gljivica pomoću nano koloidnog srebra koje se sastoji od malih srebrnih nanočestica promera 5 nanometara. Njihova uloga je da zaustave dalji razvoj i razmnožavanje patogena kao i da zaustave upalu sluzokože nosa i grla (protiv upalni efekat).

Antimikrobno svojstvo nano čestica srebra su rezultat mehanizma baziranog na uništenju bakterijske opne odnosno inaktivacije virusa i zaustavljanje njegovog razmnožavanja. Za razliku od drugih preparata koji se uglavnom sastoje od jonskog srebra odnosno koloidnog srebra, koje je visoko reaktivno i ekstremno nestabilno, srebrne nanočestice COLDISEPTA su potpune i inertne tako da ne stupaju u hemijsku interakciju sa drugim komponentama.

Takođe, COLDISEPT sprej za grlo ima dokazano snažno antibakterijsko (uključujući i bakterije otporne na antibiotike) i antivirusno svojstvo delujući na širok spektar bakterija, virusa i gljivica. Chondrus crispus (Irska mahovina ili Crvena alga) zajedno sa mineralnim solima formira zaštitini sloj - sloj u vidu gela na sluzokoži koji je štiti od virusa, bakterija i drugih fizičkih i hemijskih faktora. Vlaži i umiruje upaljenu sluzokožu i time pospešuje regeneraciju uz otklanjanje osećaja peckanja i bola.

Jako je važno da napomenemo da je COLDISEPT sprej za grlo je potpuno bezbedan i ne iritira sluzokožu grla. Preparat se ne zadržava u telu i  registrovan je kao medicinsko sredstvo I klase (apsolutno bezbedan za korišćenje). 

COLDISEPT sprej za grlo apsolutno ne sadrži sastojke koji su štetni po zdravlje. Bezbedan je, ne iritira sluzokožu i ne zadržava se u telu. COLDISEPT je registrovan kao medicinsko sredstvo klase I, bezbedni za korišćenje. Odobren je od strane ALIMS-a (Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije pod brojem 515-02-00353-21-006 od 01.02.2022. kao i CinMED (Instituta za lekove i medicinska sredstva Crne Gore pod brojem 2070/22/463-1611 ).

Sprej za grloGde da kupite? Sprej za grloPoručite online