Grebanje u grlu, rešite uz najbolji sprej za grlo, Coldisept, prirodni lek za zapaljeno grlo i krajnike

Sprej za grlo | Grebanje u grlu

Grebanje u grlu

Osećate grebanje u grlu?

Coldisept sprej za grlo je najbolje rešenje i najbolji sprej za grlo koji će rešiti vaše probleme.

Hladniji dani koji su nastupili pogoduju izazivačima infekcija i povećava se broj obolelih od prehlade, gripa i drugih virusnih infekcija. Najčešći simptomi koje osoba primeti su, pored sekrecije, bol u grlu, grebanje i osećaj golicanja kao i neretko stezanje u grlu.

Sluznice nosa i grla su i glavno mesto ulaska većine mikroorganizama te ne čudi što na tom mestu i osetimo prve simptome. Prehlade započinju ovih simptomima i veoma je bitno što pre reagovati i sprečiti dalji razvoj bolesti. Cilj je naći način kako ublažiti simptome od strane grla koji su jako neprijatni, često ometaju govor i gutanje, teraju na kašalj.

Postavlja se pitanje kako izlečiti bol u grlu za kratko vreme i moderna medicina bazirana na prirodnom lečenju ima rešenje. Naime inovativnim, naučnim radom se došlo do moderne formulacije koja kombinuje nano koloidno srebro, mineralne soli i irsku mahovinu. Nano koloidno srebro, sa jedne strane, ima direktno dejstvo u borbi protiv virusa, bakterija i gljivica. Sa druge strane, irska mahovina sa mineralnim solima stvara zaštitni sloj preko sluznica nosa i grla i na taj način sprečava ulazak patogena u organizam ukoliko je došlo do infekcije. 

Možemo reći da Coldisept sprej za grlo deluje preventivno jer štiti sluznicu i na taj način sprečava nastanak bolesti a ako se desilo da je došlo do prodora mikroorganizama i do oboljevanja, nano koloidno srebro uništava izazivače bolesti. Savremenim sredstvima u borbi protiv hladnih dana i bola u grlu uz pomoć Coldisept spreja.

Zašto je COLDISEPT nanoSilver najbolji sprej za grlo?

COLDISEPT sprej za grlo štiti od bakterija, virusa i gljivica pomoću nano koloidnog srebra koje se sastoji od malih srebrnih nanočestica promera 5 nanometara. Njihova uloga je da zaustave dalji razvoj i razmnožavanje patogena kao i da zaustave upalu sluzokože nosa i grla (protiv upalni efekat).

Antimikrobno svojstvo nano čestica srebra su rezultat mehanizma baziranog na uništenju bakterijske opne odnosno inaktivacije virusa i zaustavljanje njegovog razmnožavanja. Za razliku od drugih preparata koji se uglavnom sastoje od jonskog srebra odnosno koloidnog srebra, koje je visoko reaktivno i ekstremno nestabilno, srebrne nanočestice COLDISEPTA su potpune i inertne tako da ne stupaju u hemijsku interakciju sa drugim komponentama.

Takođe, COLDISEPT sprej za grlo ima dokazano snažno antibakterijsko (uključujući i bakterije otporne na antibiotike) i antivirusno svojstvo delujući na širok spektar bakterija, virusa i gljivica. Chondrus crispus (Irska mahovina ili Crvena alga) zajedno sa mineralnim solima formira zaštitini sloj - sloj u vidu gela na sluzokoži koji je štiti od virusa, bakterija i drugih fizičkih i hemijskih faktora. Vlaži i umiruje upaljenu sluzokožu i time pospešuje regeneraciju uz otklanjanje osećaja peckanja i bola.

Jako je važno da napomenemo da je COLDISEPT sprej za grlo je potpuno bezbedan i ne iritira sluzokožu grla. Preparat se ne zadržava u telu i  registrovan je kao medicinsko sredstvo I klase (apsolutno bezbedan za korišćenje). 

COLDISEPT sprej za grlo apsolutno ne sadrži sastojke koji su štetni po zdravlje. Bezbedan je, ne iritira sluzokožu i ne zadržava se u telu. COLDISEPT je registrovan kao medicinsko sredstvo klase I, bezbedni za korišćenje. Odobren je od strane ALIMS-a (Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije pod brojem 515-02-00353-21-006 od 01.02.2022. kao i CinMED (Instituta za lekove i medicinska sredstva Crne Gore pod brojem 2070/22/463-1611 ).

Sprej za grloGde da kupite? Sprej za grloPoručite online